Testimoniale


Ciprian Mihai

Personal profesionist si extrem de amabil, raport calitate-pret foarte bun. Adresabilitate completa: copii-adulti, tehnici moderne (inhalosedare). Recomand tuturor!

Corneliu Tiron

Am fost foarte multumit de serviciile primite la Cabinet. Dr.Trufas, raportul pret-cal. curatenie, sterilizare, echipa, dar cel mai mult atentia extraordinara, care , la un loc, m-au ajutat sa trec peste emotii. Felicitari si multumiri!

Aniela Slatieanu

Dna. doctor Trufas este foarte atenta la a minimaliza disconfortul si durerea resimtite de pacient atunci cand se afla pe scaunul stomatologic. Lucreaza ingrijit si meticulos, este calma si amabila, iar datorita dumneaei frica mea de a merge la stomatolog a scazut considerabil. O recomand.

Iolanda Sinorchian

Dupa mai multe incercari nesatisfacatoare la alte cabinete, in urma unei recomandari,m-am deplasat din Moldova, la Cab. dr. Trufas, pentru o lucrare ce a cuprins si 12 implanturi. Au trecut mai bine de 2 ani si sunt foarte multumita din toate punctele de vedere: profesionalism, pret- calitate, amabilitate, calm, curatenie. Recomand cu placere acest cabinet!

Diana Cristea

Am fost foarte multumita de serviciile acestui cabinet!!
In luna mai, 2011, am avut o urgenta si am fost servita cu foarte mult profesionalism si seriozitate. De aceea, am ales sa imi rezolv toate problemele dentare la acest cabinet.